30 Kasım 2012 Cuma

Moda Teras

Bugün Kasım ayının son günü olmasına rağmen ılık bir hava var dışarıda. Hazır kar kıyamet gelmemişken deniz havasının keyfini çıkarın derim ben... Nasıl mı?

Moda sahiline inerken Moda'yı yukarıdan seyredebilme imkanı tanıyan Moda Teras'a gidin. İnanılmaz bir manzarası ve insanı dinlendiren bir havası var oranın. Kahvenizi yudumlarken denizin temiz havasını içinize çekin. Hatta entellektüel bir aktivite yapın, sakin bir köşeye oturup kitap okuyun.

Moda Teras, hafta sonlarında ise Moda'nın manzarasıyla brunch keyfini birleştirince ziyaretçileri için tadından yenmez bir hal alıyor.Lezzetli açık büfesiyle favori mekanlarımdan...
Buarada frambuazlı cheesecake'i ayrıca tavsiye ederim. Menü fiyatları Moda ortalamasının üzerinde olmasına rağmen, mekanın kalitesine göre bence uygun kalıyor. Menü listesini internet sitesine koymaları ise ayrı bir güzellik. Fiyatlarını merak edenler için. http://www.modateras.com/turkce/menu/menu.php

Moda Teras akşamları ise bambaşka... Özellikle dolunay varsa o gün mutlaka Moda Teras'a gidin derim; denize yansıyan yakamoz, şarap ve mum ışığıyla romantik çiftler için vazgeçilmez bir mekan halini alıyor.
Mekanın yazlık ve restoran kısmı olarak iki bölümü var. Restoran kısmında özel davetler, kutlamalar, hatta evlilik organizasyonları bile yapılabiliyor. Mekanın kalitesi ve manzarası birleşince ise açıkçası "hayır" demeye cesaret edilemiyor :)

İç mekanı da oldukça geniş olan Moda Teras'ın, bahar ve yaz aylarında organizasyonları bitmek bilmiyor. Böyle bir manzarada da kim evlenmek istemez ki:)




Şimdi ister bugün gidin, ister hafta sonu, ister davet verin, isterseniz kitap okuyun ama hala Moda Teras'a gitmediyseniz bir uğrayın derim ben :)

Gününüz güzel geçsin...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder