4 Aralık 2012 Salı

Sess Nişantaşı

Geçenlerde kız kıza eğlenmeye çıkalım dedik. Nereye gitsek, öyle mi olsun, böyle mi olsun derken Nişantaşı'nda sadece türkçe müzik çalan Sess'e gitmeye karar verdik.

Malum kız kıza eğlence denildi mi akla Demet Akalın, Ajda Pekkan ve Tarkan eşliğinde bağıra bağıra şarkı söylemek geliyor... Daha önce bir kaç arkadaşımdan Sess'in müziklerinin çok iyi olduğu duyumlarını almıştım zaten, bizde kalktık test etmeye gittik.

Nişantaşı'nda Abdi İpekçi Caddesi'nin üzerinde yer altına doğru inen, dışarıdan küçük görünen ama içeri girdiğin anda tüm ön yargılarını kırdıran iki bölümden oluşan bir mekan Sess... Nişantaşı'nın ilk gece kulübü... Duvarlarında Ses Dergisi'nin kapak fotoğrafları olan, loca ve standlarıyla, iç mekan tasarımı ve hizmetiyle gayet lüks ve şık bir gece kulübü.

Burası "Nişantaşı'na Sess geldi" sloganını sonuna kadar hakediyor bence. Gerek mekana gelen insanların kalitesi, gerek servis kalitesiyle benden tam puan aldı. 

İçeri girdiğimiz anda bizi -hatırlar mısınız bilmem- Rengin'in Aldatıldık şarkısıyla karşıladılar. Tuhaf bir gülümse oluştu suratımda bir anda çocukluk yıllarıma döndüm resmen, hemen arkasından Kayahan, Kerim Tekin, Demet Sağıroğlu gibi 80'lerin sonlarına ait popüler şarkılar bizi bir anda aldı götürdü...
O kadar ki şimdi ne çıkacak acaba diye bekleyip gelen müziği duyduğumuz anda yüzümüzde tatlı bir gülümseme "Aaaa ben bu şarkıyı çok severdim..." nidaları eksik kalmadı... 
DJ kesinlikle çok iyi, 80'lerden günümüze kadar o kadar güzel geçişler yapıyor ki müzikler tadından yenmiyor. 


Fiyatlar ise biraz ortalamanın üzerinde, burada bir loca kiralamak 3.000 TL'ye kadar çıkıyor, stand tutmak isterseniz en az 4 şişe açtırma zorunluluğu koyuyorlar, tek olumsuz yanı bu diyebilirim ama gülü seven dikenine katlanıyor...

Kaliteli bir eğlencenin dibine vurmak istiyorsanız yazlık mekanı Kuruçeşme'de, kışık mekanı Nişantaşı'nda olan Sess'i sonuna kadar tavsiye ederim. 
Not: Giderken cüzdanınız kabarık olsun :)

İyi eğlenceler.

Rezervasyon için: 0212 247 78 77



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder