16 Aralık 2012 Pazar

The Game Point Otel

Bu soğuk Pazar gününde farklı ne yapsam diye mi düşünüyorsunuz?
Dışarı çıkmaya üşeniyorsanız ve rutin çay kahve muhabbetlerinden de artık sıkıldıysanız Point Otel The Game tam size göre...


Kalabalık arkadaş grubunuzu toplayın ve İstanbul Şişli'ye doğru yola koyulun. Point Otel'in üst katına konumlanmış envai çeşit oyunun oynanabileceği The Game oyun merkezine gidin.
İçeri girdiğiniz andan itibaren kendinize hakim olmaya çalışacağınıza dair garanti veririm. Çünkü merkez o kadar güzel dizayn edilmiş ki oyun konsollarını gördükçe resmen kendinizden geçiyorsunuz.


Burada PS3'ten, karaokeye, Wii'den, Guitar Hero'ya varana kadar tüm oyun seçenekleri ve alanları mevcut. Bazı oyunlar için özel odalar ayrılmışken, Wii eşliğinde çılgınca dans etmek isteyenler için özel dans pistleri de mevcut.
Yok ben Call of Duty oynamak istiyorum diyorsanız onun için ayrılmış odalar ayrı efsane...


Burada aklınıza gelebilecek her çeşit oyun mevcut. Ben özel olmak istiyorum diyorsanız VIP odaları da ayrıca seçenekler arasında. 
The Game, oyun çılgınları için resmen biçilmiş kaftan. Şişli'ye yakın bir konumda oturuyorsanız üyelik sistemini tercih etmenizi öneririm, daha hesaplı oluyor. Aylık, 3 aylık paketleri için farklı fiyat seçenekleri sunuluyor. Ama yok kafama esince gideceğim diyorsanız, saati 15 TL olmak üzere tüm oyun alanlarını kullanabiliyorsunuz. Gidince 3 saatten önce çıkamıyorsunuz o ayrı :)


İyi eğlenceler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder