8 Mart 2013 Cuma

Kafe Pi Curcuna

Kafe Pi Curcuna, Taksim'de en sevdiğim eğlence mekanı diyebileceğim bir yer. Gerek dizaynı, gerek ortamın kalitesi, gerekse Kafe Pi'nin meşhur kokteylleriyle tercih edilecekler listesinin başında geliyor.


Lunapark formatıyla hazırlanmış koskoca bir teras hayal edin ve burada bangır bangır müzik çaldığını düşünün. Sigara içenler için dışarıya çıkma derdi yok, kapalı mekanlardan daralanların ise tam tercih sebebi olabilecek bir yer. Buradaki tek sorun, bir çok eğlence mekanında da görülebileceği gibi çok ama çok kalabalık oluyor. Gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ediyorum.


Burada istediğiniz her çeşit alkolü bulabileceğiniz gibi, alkolle birlikte dilediğiniz gibi yemek yeme imkanınız da var. Fakat yemek yemeyecekseniz küçücük standların tepesinde dikilmeye baştan razı olun. Aslında buranın en dezavantajlı yönü de bu sanırım... Yaklaşık 1.000 kişiyi tek bir alana sığdırabilmek adına 15 kişiye 1 stand vermeleri gittiğimizde bizi germedi desem yalan olur.


Ama Curcuna'nın mükemmel kokteyllerini içince bu gerginliği unutup gidiyorsunuz :) Özellikle Lollipop'u kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim. Tek kelimeyle bayıldım! Bunun dışında gelen alevli shot bardakları ilgimi çekse de denemeye cesaret edemedim :)






Burası yabancı pop müzik sevenler için ideal bir mekan. Biz Türkçe çal artık diye DJ'e bağırsak da nafile full yabancı çalıyor...

Kısacası ayakta durmaya alışıksanız ve dediğim gibi yabancı müzikle eğlence seviyorsanız burası tam size göre. Fiyatları ise Kafe Pi ile aynı standartta...

Rezervasyon için telefon: 0532 316 05 00

İyi Eğlenceler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder