15 Ocak 2013 Salı

Dedikodulu Meyhane

Dedikodulu Meyhane Bostancı sahilde yer alan akşam saat 22.00 itibariyle fasıla başlayıp, gece 00.00'dan sonra canlı müzikle insanları coşturan bir eğlence mekanı. Gerek DJ showları gerekse dansöz gösterileriyle saat 04.00'a kadar eğlencesi devam eden Anadolu yakasında konumlanan bir meyhane.


Eğlencesi, müzikleri ve servisi çok iyi olmakla birlikte buranın en büyük problemi kalabalık gruplarla gittiğinizde hareket edecek mekanın kalmaması. Yani rahat rahat kalkıp dans edebileceğiniz bir alan yok.
İki kattan oluşmasına ve geniş bir alana konumlanmasına rağmen, muhtemelen ne kadar müşteri alsak o kadar iyidir mantığıyla hareket edildiği için yan yana masalar, sıkışık sandalyeler ve kalabalıktan bir süre sonra bunalır hale geliyorsunuz. 15 kişinin üzerinde bir grupla gitmeyi planlıyorsanız kesinlikle gitmeyin çünkü ayrı masalarda oturmak durumunda kalıyorsunuz.
Oturup müzik dinlerim, içkimi içerim diyorsanız gayet şık ve uygun fakat kalkıp oynamayı, kopmayı hayal ediyorsanız etmeyin hayal kırıklığına uğrarsınız. İki kere aynı deneyimi yaşamış biri olarak kesinlikle kalabalık gruplara tavsiye etmiyorum bu mekanı.


Bunun dışında içeriye fotoğraf makinası sokmuyorlar, kapıdaki güvenlik direk duruma el koyuyor, içeride anlaşmalı fotoğrafçıları var. Eğer ki özel bir gün kutlaması için giyinip, profesyonel makinanızı alıp bir dünya fotoğraf çekmeyi hayal ediyorsanız onu da unutun, cep telefonları neyinize yetmiyor :)
Cuma-cumartesi ve pazar tıklım tıklım dolu olan böyle bir mekanın tuvaletlerinin paralı olmasını ise tartışmaya bile açmıyorum.
Müzik ve servisi çok iyi olmasına rağmen kalabalık ve yer sıkıntısından dolayı her iki gidişimde de problem yaşadığım için, çok ünlü olmasına rağmen tavsiye etmiyorum.

Ha yok ille de gideceğim diyorsanız gidin görün derim ben:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder