12 Ocak 2013 Cumartesi

Ortaköy Cheese Cake

Ortaköy'ün tam göbeğinde bulunan Cheese Cake Cafe, Ortaköy'deki favori mekanlarımdandır.
Burayı tercih etme nedenim ise cafenin başta manzarası, daha sonra konumu ve muhteşem dizaynıdır.

3 kattan oluşan Cheese Cake'in giriş katı, daha salaş ve rahat sohbet etmek isteyenler için tasarlanmış. Dış mekanıyla ise sigara içenler için tercih sebebi haline gelmiştir.


Bir üst kata çıktığınızda ise dışarıdaki salaş ortamdan kopup bambaşka bir dünyaya giriyorsunuz resmen. Yukarıdan görünen deniz manzarasının güzelliği bir yana, göz alıcı dizaynıyla, konforlu koltuklarına kendinizi bırakıveriyorsunuz adeta.


Bu da size yetmediyse, ben teras severim diyorsanız sizi bir üst kata daha çıkmaya davet ediyorum. Ortaköy ve Boğaz'ın muhteşem manzarasıyla karşılaşmaya hazır olun... Adımınızı attığınız anda tüm Boğaz ayaklarınızın altına seriliyor.

Burada aradığınız her şeyi bulabilmek mümkün. İster pizzanın yanında biranızı yudumlayın, ister tatlınızın yanında çayınızı yudumlayın ya da bol köpüklü bir türk kahvesi ile nargilenin tadını çıkarın, ki nargilesini özellikle tavsiye ederim.
Fiyatları biraz normalin yukarısında olmakla birlikte bir hafta sonu sırf manzarası için gitmeye değer diye düşünmekteyim.


Burası bana denizi çok sevmemden midir nedendir bilmem ama ayrı bir huzur veriyor. Cheese Cake Cafe laptopunuzu alıp çalışabileceğiniz bir yer olduğu kadar, arkadaşlarınızla keyifli muhabbetler için de uygun bir mekan. 
Sizce de bu manzara görülmeye değer değil mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder